Onze Diensten

Reparatie's: 
Laptop start niet meer op of geeft hij rare meldingen? Door onze jaren lange ervaring en kennis hebben wij voor elk computerprobleem een betaalbare oplossing. 
Opschonen: 
Vaak komen er op u computer of laptop ongewenste programma's te staan. wij zijn er in getraind om virussen, malware, nep-beveiligingen, irritante pop-ups en advertenties op te schonen en te verwijderen.

Computer APK:
Ons advies is om minimaal 1x per jaar uw computer of laptop te laten controleren of alle software en hardware in orde is. Wij installeren alle Windows updates en controleren uw computer of laptop op virussen en deze verwijderen we.

Met een computer APK gaat u computer of laptop langer mee, dit omdat de problemen in een vroeg stadium worden gesignaleerd en opgelost.
Beveiliging:
- Is uw computer of laptop wel goed beveiligd? 
- Werkt uw anti-virus nog?
- Bent u veilig aan het internetten of bankieren? 
- Is u WIFI wel beveiligd?

Voor al deze vraagstukken staan wij u graag te woord, want het zou zonde zijn als al uw persoonlijke gegevens of bestanden kwijt zou raken door een virus of het word gestolen door iemand die bij u inbreekt via uw internet verbinding.

Recovery:
Bent u toch u data kwijt wij kunnen dit voor u terug proberen te halen. Is u Harde schijf zo beschadigt dat hij echt niets meer doet dan kunnen we met één van onze partners proberen dit terug te halen en wij helpen u te begeleiden u dit proces. (Meer info)  
Digitalisering:
Al uw oude Foto's, cassettebandjes, VHS-banden, oude harde-schijven of papieren documenten zetten wij voor u op een DVD of USB-Stick tegen een zeer gunstige prijs.  (Meer info)

Verhuisdienst:
Gaat u verhuizen? Dan moeten er veel spullen ingepakt worden, ook de computer & randapparatuur. wij kunnen dit voor u komen doen, maar wij sluiten het ook weer voor u aan op de nieuwe locatie. ook u TV of Audio installatie.

Houd u er ook rekening mee dat u Internet-provider 10 tot 15  werkdagen nodig heeft om u aansluiting te verhuizen.